Tuntikoneen
tilitoimistokumppanit

Kumppanitilitoimistojemme käsissä yrityksen talous on hyvässä huomassa. Tuntikone on tilitoimistojen luotettava kumppani, jota he suosittelevat mielellään asiakkailleen työajanseurantaan.

Tuntikoneen viralliset kumppanitilitoimistot

Talenom

Talenom tarjoaa sekä talousasioiden palveluita että kattavat taloudenhallinnan sähköiset ratkaisut modernissa paketissa. Talenom auttaa yrityksiä, jotta he voivat keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Talenomilla on toimistoja ympäri Suomea.

www.talenom.com

Mediatili

Mediatili on kahden naisen omistama täyden palvelun tilitoimisto ja yritystalouden asiantuntija. Saat heiltä myös tarpeisiisi sopivat, nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmistot. Mediatilin paikkariippumaton palvelumalli toimii ympäri Suomen. Toimistoja löytyy Kuopiossa, Kokkolassa, Savonlinnassa, Kyyjärvellä ja Imatralla.

www.mediatili.fi

Talousyrittäjät

Talousyrittäjien verkosto tarjoaa juuri omalle yritykselle sopivat sähköisen kirjanpidon ohjelmistot sekä kattavat tilitoimiston tarjoamat tuki- ja neuvontapalvelut. Verkosto mahdollistaa kirjanpitäjien jatkuvan kouluttautumisen sekä asiantuntijoiden konsultoimisen myös haastavissa tapauksissa. Tilitoimistoverkostoa ympäri Suomea.

www.talousyrittajat.fi

SOLIDO

SOLIDO on nuorekas tilitoimisto, joka palvelee laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa ammattitaitoisesti ja koko ajan osaamistaan kehittäen. SOLIDO hoitavaa tarvittaessa yrityksen talouden kaikki osa-alueet ja ovat yrityksen mukana koko elinkaaren ajan. He hyödyntävät myös yhteistyöverkostoaan palveluidensa tehostamisessa. Toimisto Helsingissä.

www.solido.fi

Rantalainen

Rantalainen tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 1300 koulutetun ammattilaisen osaaminen ja yrityksen johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin. Toimistoja ympäri Suomea.

www.rantalainen.fi

Tuntikone parantaa tilitoimiston ja yrityksen yhteistyötä

Palkanlaskuun liittyvät materiaalit siirtyvät helposti ja tietoturvallisesti suoraan palkanlaskijalle. Kun kaikki tieto on saatavilla yhdestä kanavasta, virheet saadaan minimoitua ja koko prosessi stressittömäksi. Tuntikone on Euroopan yleisen tietoturva-asetuksen mukainen tapa siirtää henkilö- ja palkkatietoja yrityksen ja tilitoimiston välillä.

Etsitkö yrityksellesi hyvää ja helppokäyttöistä työajanseurantaa tai haluaisiko tilitoimistosi liittyä Tuntikoneen partner-ohjelmaan?

Infoa kumppanuudesta

Virallisena kumppanina tilitoimistosi saa monia eksklusiivisia etuja:

✅  Helpotamme palkanlaskijan työtä

✅  Parannamme yhteistyötä asiakasyritystenne kanssa

✅  Saat käyttöösi demotilin Tuntikoneen kaikista laajimpaan pakettiin

✅  Saat yrityksesi logon sekä linkin Tuntikoneen kumppanit-sivulle ja näkyvyyttä markkinointimateriaaleissa

✅  Saat koulutuswebinaareja ja verkostoitumistapahtumia

✅  Saat veloituksettoman asiakaspalvelun tuen ja materiaaleja

Kumppanuus ei maksa tilitoimistolle yhtään mitään. Kumppanina saat tilitoimistollesi käyttöön maksuttoman demotilin Tuntikoneen laajimpaan pakettiin, Tuntikone Powered by Koho.

Varaa tästä maksuton etäpalaveri asiantuntijamme kanssa

tai

Ota suoraan yhteyttä:

Patrik Martikainen
+358 50 3807 845
patrik.martikainen@tuntikone.fi